Parteneriate

Centrul Cultural al Americii Latine si Caraibelor Iasi, reprezentat prin directorul institutiei d-nul Jorge Ernesto Gonzalez Contreras, pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi, reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr. Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationale U.A.R, pe de alta parte. - Parteneriatul a fost incheiat in data de 14.05.2011.
Scoala Ion Creanga Iasi , reprezentat prin directorul institutiei Prof.dr. Lucia Cimpeanu si d-na prof. Loreta Mahalu, pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi, reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr. Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationale U.A.R, pe de alta parte. - Parteneriatul a fost incheiat in data de 23.04.2012.
D'sign4all , Intreprindere Individuala reprezentata prin d-na Patrissia Bandalau, pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi, reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr. Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationale U.A.R, pe de alta parte. - Parteneriatul a fost incheiat in data de 09.09.2012.
Colegiul Mihai Eminescu Iasi , reprezentat prin directorul institutiei Prof. dr. Gabriela Sandulescu si d-na prof.dr. Doina Calistru, pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi, reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr. Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationale U.A.R, pe de alta parte.- Parteneriatul a fost incheiat in data de 09.09.2012.
Liceul U.C.E.C.O.M. Spiru Haret Iasi , reprezentat prin directorul institutiei Prof. ing. Adrian Zvoristeanu si d-na prof. Corina Gheorghiu , pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi, reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr. Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationale U.A.R, pe de alta parte. - Parteneriatul a fost incheiat in data de 09.09.2012.
MVE ( Marketeri, Virtual & Events) ,reprezentata de dnu-l Stefan Chiriac, pe de o parte si Uniunea Armenilor din Romania- filiala Iasi reprezentata de d-nul presedinte Prof.univ.dr Maricel Agop si Stefana Agop- coordonator proiecte educationate U.A.R., pe de alta parte. - Parteneriat ul a fost incheiat in data de 06.10.2012.