Articole main

 • Rodia - creatie unicat ! Rodia - creatie unicat !1 december 2017

  Talentatul artist iesean Ioan Tămaș, sculptor cu o experienta de peste jumatate de secol in acest domeniu, a realizat pentru comunitatea armeana din Iasi o creatie unicat. 

 • Întrunire cu domnul Primar Mihai Chirica Întrunire cu domnul Primar Mihai Chirica

  Am marcat astăzi finalizarea proiectului „ArmenIS – Identități ale trecutului”, printr-o întâlnire cu domnul Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iași, care ne-a găzduit în Sala Mare a Primăriei Iași și ne-a vorbit despre importanţa implicării tineretului în activități de promovare a patrimoniului istoric și cultural. 


 • Treasure Hunt Treasure Hunt "Caută-ți identitatea reconstruind trecutul"

  Precum știți, ne-am jucat sâmbâtă după-amiază de-a vânătorii de comori. Ce a ieșit? Ce ne-am dorit. 


 • Zilele Culturii Armene la Cluj Napoca Zilele Culturii Armene la Cluj Napoca

  În cinstea lui Kristof Szongott, anul acesta, pe data de 23 septembrie a fost organizată la Cluj, de către Uniunea Armenilor Sucursala Transilvania în cadrul Muzeului Etnografic o conferință prin intermediul căreia publicul să cunoască persoana înfățișată în manieră istorică a remarcabilului intelectual. 


 • Biserica Armeană în istoria Iaşului Biserica Armeană în istoria Iaşului

  În procesul de informare la nivel social cu privire la importanța Bisericii Armene din Iași, un remarcabil obiect de patrimoniu național, membrii echipei „ArmenIS-Identități ale trecutului” au realizat un tur ghidat pentru elevi și profesori din școli ieșene.