Articole event

 • "Prima Republica Armenia - 104 ani"20 mai 2022

  Uniunea Armenilor din Romania – Sucursala Iasi a desfasurat in perioada 19 -20 mai 2022 activitati culturale menite sa promoveze cultura armeana . 

 • Ziua Internaţională a Limbii Materne la Iasi Ziua Internaţională a Limbii Materne la Iasi

  Ziua Internațională a Limbii Materne este un eveniment sarbatorit in fiecare an pe 21 februarie în întreaga lume, cu scopul de a promova diversitatea multietnica. 


 • Ziua Minoritatilor la Iasi Ziua Minoritatilor la Iasi

  In data de 16 decembrie 2021, ora 17,00 a avut loc la Iasi, la sediul U.A.R, activitatea culturala “ Ziua Minoritatilor la Iasi “. La intalnire au participat atat membrii comunitatii armene din Iasi, cat si membrii simpatizanti, dar si reprezentanti ai altor comunitati etnice din Iasi. 


 • Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste” Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste”

  Curtea sediului U.A.R. – Sucursala Iași a devenit neîncăpătoare în data de 17 iunie 2021, la ora 14.30, întrucât au sosit oaspeți din Iași și Pașcani, ce așteptau cu nerăbdare anunțarea câștigătorilor la concursul de creație armenească inițiat în luna martie. 


 • Lansarea albumului foto “File de poveste armenească Lansarea albumului foto “File de poveste armenească" la Iași

  În data de 10 iunie 2021, comunitatea armeană din Iași s-a bucurat de lansarea albumului foto “File de poveste armenească” , în incinta Galeriilor de artă “ Dan Hatmanu” ale Municipiului Iași.