Articole event

 • Ziua Minoritatilor la Iasi Ziua Minoritatilor la Iasi16 december 2021

  In data de 16 decembrie 2021, ora 17,00 a avut loc la Iasi, la sediul U.A.R, activitatea culturala “ Ziua Minoritatilor la Iasi “. La intalnire au participat atat membrii comunitatii armene din Iasi, cat si membrii simpatizanti, dar si reprezentanti ai altor comunitati etnice din Iasi. 

 • Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste” Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste”

  Curtea sediului U.A.R. – Sucursala Iași a devenit neîncăpătoare în data de 17 iunie 2021, la ora 14.30, întrucât au sosit oaspeți din Iași și Pașcani, ce așteptau cu nerăbdare anunțarea câștigătorilor la concursul de creație armenească inițiat în luna martie. 


 • Lansarea albumului foto “File de poveste armenească Lansarea albumului foto “File de poveste armenească" la Iași

  În data de 10 iunie 2021, comunitatea armeană din Iași s-a bucurat de lansarea albumului foto “File de poveste armenească” , în incinta Galeriilor de artă “ Dan Hatmanu” ale Municipiului Iași. 


 • Cinemateca Armenească Cinemateca Armenească

  Regizorul Florin Kevorkian și-a dat întalnire la Iași cu iubitorii de film, care au fost invitati la o incursiune în Țara Oamenilor Fagi și a Iubirii Adevărate. 


 • Crăciunul armenesc Crăciunul armenesc

  Maratonul sărbătorilor de iarnă începe pentru minoritățile din regiunea moldavă. Perioada petrecerilor începe pentru credincioșii armeni și cei de pe stil vechi, ce petrec din ce în ce mai mult timp în inima Moldovei, la Iași, în „orașul celor 7 coline”, considerat a fi mozaicul interetnic al urbei ieșene.