Articole event

 • Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste” Eveniment de premiere a participanților la concursul “Armenia de poveste”17 iunie 2021

  Curtea sediului U.A.R. – Sucursala Iași a devenit neîncăpătoare în data de 17 iunie 2021, la ora 14.30, întrucât au sosit oaspeți din Iași și Pașcani, ce așteptau cu nerăbdare anunțarea câștigătorilor la concursul de creație armenească inițiat în luna martie. 

 • Lansarea albumului foto “File de poveste armenească Lansarea albumului foto “File de poveste armenească" la Iași

  În data de 10 iunie 2021, comunitatea armeană din Iași s-a bucurat de lansarea albumului foto “File de poveste armenească” , în incinta Galeriilor de artă “ Dan Hatmanu” ale Municipiului Iași. 


 • Cinemateca Armenească Cinemateca Armenească

  Regizorul Florin Kevorkian și-a dat întalnire la Iași cu iubitorii de film, care au fost invitati la o incursiune în Țara Oamenilor Fagi și a Iubirii Adevărate. 


 • Crăciunul armenesc Crăciunul armenesc

  Maratonul sărbătorilor de iarnă începe pentru minoritățile din regiunea moldavă. Perioada petrecerilor începe pentru credincioșii armeni și cei de pe stil vechi, ce petrec din ce în ce mai mult timp în inima Moldovei, la Iași, în „orașul celor 7 coline”, considerat a fi mozaicul interetnic al urbei ieșene. 


 • Istoria Centenarului Uniunii Armenilor din România Istoria Centenarului Uniunii Armenilor din România

  Ora de istorie devine o poartă de cunoaștere către interculturalitate