Articole event

 • Cultura si civilizatie armeneasca Cultura si civilizatie armeneasca7 mai 2016

  Uniunea Armenilor din Romania filiala Iasi a organizat in parteneriat cu Scoala Ion Creanga din Iasi activitatea Cultura si civilizatia armeana. 

 • Istoria, cultura şi civilizaţia armeană Istoria, cultura şi civilizaţia armeană

  Uniunea Armenilor din România filiala Iaşi a organizat, în parteneriat cu Şcoala "Costuleini" din judeţul Iaşi, activitatea "Istoria, cultura şi civilizaţia armeană". 


 • Gala de Make-up Gala de Make-up

  Machiajul reprezintă una dintre cele mai importante forme de manifestare ale artei vizuale, motiv pentru care am dorit să perpetuăm evenimentul "Gala de Make Up" alături de colaboratorul nostru, Alina Filip. 


 • Un zâmbet de Crăciun Un zâmbet de Crăciun

  "Un zâmbet de Crăciun" reprezintă una dintre cele mai frumoase activităţi propuse de Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iaşi şi concretizată cu ajutorul dragilor noştri sponsori: Tymbark, Lyca Mobile, Tasha Spa Center şi Tipografia Taida (Alpha Group). 


 • Bucătăria armenească - Atelier culinar Bucătăria armenească - Atelier culinar

  Membrii comunităţii armene alături de elevii Colegiului "Mihai Eminescu" au organizat un atelier culinar cu specific armenesc. Bucatele au fost realizate de elevi sub îndrumarea atentă a d-rei Daria Tanasuca şi a d-nei prof. Doina Calistru. Scopul acestei activităţi a fost acela de a promova tradiţia armenească în spaţiul ieşean cu ajutorul gastronomiei.