Articole main

 • Ziua Minorităților la Iași Ziua Minorităților la Iași18 december 2017

  Membrii echipei de proiect au fost alături de comunitatea armeană la celebrarea Zilei Minorităților. Această zi a fost concepută din dorința de a evidenția că teritoriul românesc reprezintă de fapt un mozaic interetnic în care promovarea valorilor și tradițiilor devine un deziderat al etnicilor. 

 • Rodia - creatie unicat ! Rodia - creatie unicat !

  Talentatul artist iesean Ioan Tămaș, sculptor cu o experienta de peste jumatate de secol in acest domeniu, a realizat pentru comunitatea armeana din Iasi o creatie unicat. 


 • Întrunire cu domnul Primar Mihai Chirica Întrunire cu domnul Primar Mihai Chirica

  Am marcat astăzi finalizarea proiectului „ArmenIS – Identități ale trecutului”, printr-o întâlnire cu domnul Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iași, care ne-a găzduit în Sala Mare a Primăriei Iași și ne-a vorbit despre importanţa implicării tineretului în activități de promovare a patrimoniului istoric și cultural. 


 • Participare la Gala ArmenIS Participare la Gala ArmenIS

  Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalizarea proiectului ArmenIS - identități ale trecutului. Pe parcurs ne-au fost alături parteneri și sponsori ce au fost receptivi și deschiși în demersul cultural inițial de membrii echipei de proiect. Într-un cadru festiv, sub cupola emblematicei clădiri a Muzeului Unirii din Iași, am organizat o seară de premiere dedicată iubitorilor de cultură. Gala ArmenIS este un eveniment de marcă ce dorește să pună în prim plan pe de o parte implicarea activă a elevilor, dedicarea cadrelor didactice, dar și apetența către aria culturală a partenerilor și sponsorilor ce au fost alături de noi. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat! 


 • Treasure Hunt Treasure Hunt "Caută-ți identitatea reconstruind trecutul"

  Precum știți, ne-am jucat sâmbâtă după-amiază de-a vânătorii de comori. Ce a ieșit? Ce ne-am dorit.