Articole main

 • Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor” Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”20 october 2019

  Cu ocazia zilelor festive ale universității, a avut loc și Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”. Aceasta a reprezentat o oportunitate unică pentru Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iași de a avea o contribuție științifică în ceea ce privește evidențierea factorului cultural identificat la nivelul mediului rural din zona Moldovei. În acest sens economiștii ieșenii au scos în evidență importanța factorului cultural în strânsă legătură cu procesul de de dezvoltare durabilă. 

 • Echipa proiectului “MetamorphosIs – The butterfly effect of education” vă îndeamnă să nu uitați că “Educația este vibrația care te transformă”! Echipa proiectului “MetamorphosIs – The butterfly effect of education” vă îndeamnă să nu uitați că “Educația este vibrația care te transformă”!

  Proiectul “MetamorphosIs - The butterfly effect of education” continuă, promovând rolul incontestabil al unui model în procesul educațional și de formare profesională, deopotrivă cu principiile educației interculturale. 


 • Centenarul UAR la Apollonia TV Centenarul UAR la Apollonia TV

  Anul acesta, comunitatea armeană din Iași sărbătorește 100 de ani de la înființarea Uniunii Armenilor din România. În acest sens postul TV Apollonia a realizat o scurtă incursiune în cadrul evenimentului organizat de Primăria Municipiului Iași cu ocazia Centenarului UAR! 


 • Sarbătorim Centernarul UAR alături de VIVA FM Sarbătorim Centernarul UAR alături de VIVA FM

  Invitați de onoare în cadrul matinalului de la radio Viva Fm, reprezentanții comunității armene din Iași au prezentat proiectele inițiate în acest an aniversar dedicat Centenarului Uniunii Armenilor din România! În acest context, Ștefana Agop și prof. Andi Dașchievici au prezentat rubrica de activități a anului 2019 în legătură cu proiectele inițiate în colaborare cu instituțiile școlare partenere. 


 • Centenarul UAR la BZI live alături de Valentin Huțanu Centenarul UAR la BZI live alături de Valentin Huțanu

  Invitat de onoare în cadrul emisiunii BZI, Prof. Andi Dașchievici a prezentat o serie de aspecte ce țin de evoluția comunității armene din Iași, punând accentul pe domeniul istoric. Mai mult decât atât, au fost prezentate și instituțiile partenere ce și-au manifestat deschiderea de a colabora pe parcursul anului aniversar în organizarea unor evenimente de anvergură!