Articole main

 • ArmenIS-Mozaic intercultural ArmenIS-Mozaic intercultural15 septembrie 2017

  Expoziția a avut în prim plan Biserica Armeană, important edificiu patrimonial. Scopul acestei activități a fost acela de a promova monumentul și de a-i face cunoscută istoria. 

 • Participare la evenimentul Participare la evenimentul "Tradiții și obiceiuri armenești"

  Încă o seară extraordinară, presărată cu povești armenești, s-a petrecut duminică, în Parcul Romantic la Ateneul din Iași, unde tradițiile și obiceiurile armenești au fost mesageri direcți ai culturii armene și prilej de promovare a celei mai vechi mărturii a orașului nostru, Biserica Armeană. 


 • Participare la Festivalul Participare la Festivalul "Hayastan"

  În perioada 1 – 3 septembrie 2017, cultura și tradițiile minorităţii armene au fost reprezentate de către elevii din echipa proiectului “ArmenIS-Identități ale trecutului” în cadrul Festivalului de film și teatru armenesc „Hayastan”, Bacău, unde au organizat un atelier creativ de prezentare a culturii armeneşti dedicat copiilor 


 • Participare la evenimentul Participare la evenimentul "Şevalet la cafenea"

  Expoziția lui Casian Guzu si a Ralucăi Chiriță din cadrul evenimentului „Șevalet la Cafenea” a atras atenția trecătorilor, ce și-au exprimat aprecierea cu privire la frumusețea lucrărilor expuse. 


 • Festivalul G Fest Festivalul G Fest

  Echipa de proiect „ArmenIS- Identități ale trecutului” în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România Sucursala Iași propune participanților de la G-Fest un atelier de caligrafie.