Articole main

 • Vizita oficială a Prințului Radu la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan Vizita oficială a Prințului Radu la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan31 october 2019

  În timpul vizitei oficiale în Armenia, Prințul Radu al României a mers la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan pentru a omagia memoria victimelor armenocidului. Ambasadorul Republicii Armenia în România, Sergey Minasyan și ambasadorul României în Armenia, Cornel Ionescu, au fost prezenți la vizita familiei regale la complexul memorial. În semn de profund respect a fost plasată o coroană în numele familiei regale a României. Un moment emoționant a fost atuncin când Prințul Radu a pus flori la Flacăra eternă, onorând memoria victimelor ce au trecut în lumea spectrelor. 

 • Multiculturalitatea în arta cinematografică Multiculturalitatea în arta cinematografică

  Uniunea Armenilor din România Sucursala Iași vă invită la evenimentul "Multiculturalitate în arta cinematografică", miercuri, 30 octombrie 2019, începând cu orele 18.00 la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" Iași. Vă așteptăm cu drag la proiecția de film armenesc! 


 • Marketing intercultural Marketing intercultural

  Zona de marketing intercultural a devenit o provocare a timpurilor prezente fiind nevoie pe piața muncii de numeroși specialiști. Din acest considerent, expert în marketing online, Florin Barhalescu ne-a oferit o lecție despre rolul interculturalității în mediul online și modul prin care putem promova valorile tradiționale în mass media. 


 • Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii” Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii”

  În cadrul emisiunii „Iași - oraș al istoriei și culturii”, reprezentanța comunității armene, Ștefana Agop, a prezentat câteva aspecte cu privire la istoria celor 100 de ani de la înființarea organizației, punând accentul pe obiectivul principal acela de promovare a tradițiilor și obiceiurilor în spațiul românesc. 


 • Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași

  Anul acesta celebrăm 100 de ani de la înființarea Uniunii Armenilor din România. Cu acest prilej, Ștefana Agop, reprezentanta comunității armene din Iași, a prezentat în cadrul emisiunii Știrile Zilei rubrica de activități dedicată acestui an aniversar. Un loc aparte în topul activităților îl ocupă prezentările realizate în instituțiile școlare partenere, întrucât educația interculturală este principalul motor al societății contemporane.