Articole main

 • Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași26 october 2019

  Anul acesta celebrăm 100 de ani de la înființarea Uniunii Armenilor din România. Cu acest prilej, Ștefana Agop, reprezentanta comunității armene din Iași, a prezentat în cadrul emisiunii Știrile Zilei rubrica de activități dedicată acestui an aniversar. Un loc aparte în topul activităților îl ocupă prezentările realizate în instituțiile școlare partenere, întrucât educația interculturală este principalul motor al societății contemporane. 

 • Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor” Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”

  Cu ocazia zilelor festive ale universității, a avut loc și Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”. Aceasta a reprezentat o oportunitate unică pentru Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iași de a avea o contribuție științifică în ceea ce privește evidențierea factorului cultural identificat la nivelul mediului rural din zona Moldovei. În acest sens economiștii ieșenii au scos în evidență importanța factorului cultural în strânsă legătură cu procesul de de dezvoltare durabilă. 


 • Echipa proiectului “MetamorphosIs – The butterfly effect of education” vă îndeamnă să nu uitați că “Educația este vibrația care te transformă”! Echipa proiectului “MetamorphosIs – The butterfly effect of education” vă îndeamnă să nu uitați că “Educația este vibrația care te transformă”!

  Proiectul “MetamorphosIs - The butterfly effect of education” continuă, promovând rolul incontestabil al unui model în procesul educațional și de formare profesională, deopotrivă cu principiile educației interculturale. 


 • Centenarul UAR la Apollonia TV Centenarul UAR la Apollonia TV

  Anul acesta, comunitatea armeană din Iași sărbătorește 100 de ani de la înființarea Uniunii Armenilor din România. În acest sens postul TV Apollonia a realizat o scurtă incursiune în cadrul evenimentului organizat de Primăria Municipiului Iași cu ocazia Centenarului UAR! 


 • Sarbătorim Centernarul UAR alături de VIVA FM Sarbătorim Centernarul UAR alături de VIVA FM

  Invitați de onoare în cadrul matinalului de la radio Viva Fm, reprezentanții comunității armene din Iași au prezentat proiectele inițiate în acest an aniversar dedicat Centenarului Uniunii Armenilor din România! În acest context, Ștefana Agop și prof. Andi Dașchievici au prezentat rubrica de activități a anului 2019 în legătură cu proiectele inițiate în colaborare cu instituțiile școlare partenere.