Articole main

 • Multiculturalitatea în arta cinematografică Multiculturalitatea în arta cinematografică26 october 2019

  Uniunea Armenilor din România Sucursala Iași vă invită la evenimentul "Multiculturalitate în arta cinematografică", miercuri, 30 octombrie 2019, începând cu orele 18.00 la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" Iași. Vă așteptăm cu drag la proiecția de film armenesc! 

 • Marketing intercultural Marketing intercultural

  Zona de marketing intercultural a devenit o provocare a timpurilor prezente fiind nevoie pe piața muncii de numeroși specialiști. Din acest considerent, expert în marketing online, Florin Barhalescu ne-a oferit o lecție despre rolul interculturalității în mediul online și modul prin care putem promova valorile tradiționale în mass media. 


 • Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii” Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii”

  În cadrul emisiunii „Iași - oraș al istoriei și culturii”, reprezentanța comunității armene, Ștefana Agop, a prezentat câteva aspecte cu privire la istoria celor 100 de ani de la înființarea organizației, punând accentul pe obiectivul principal acela de promovare a tradițiilor și obiceiurilor în spațiul românesc. 


 • Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași Centenarul UAR la Știrile Zilei Tele M Iași

  Anul acesta celebrăm 100 de ani de la înființarea Uniunii Armenilor din România. Cu acest prilej, Ștefana Agop, reprezentanta comunității armene din Iași, a prezentat în cadrul emisiunii Știrile Zilei rubrica de activități dedicată acestui an aniversar. Un loc aparte în topul activităților îl ocupă prezentările realizate în instituțiile școlare partenere, întrucât educația interculturală este principalul motor al societății contemporane. 


 • Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor” Interculturalitatea în spațiul rural din Iași - Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”

  Cu ocazia zilelor festive ale universității, a avut loc și Congresul Științific Internațional „Științele vieții o provocare pentru viitor”. Aceasta a reprezentat o oportunitate unică pentru Uniunea Armenilor din România – Sucursala Iași de a avea o contribuție științifică în ceea ce privește evidențierea factorului cultural identificat la nivelul mediului rural din zona Moldovei. În acest sens economiștii ieșenii au scos în evidență importanța factorului cultural în strânsă legătură cu procesul de de dezvoltare durabilă.