Articole main

 • Educația interculturală în societatea ieșeană - un nou proiect al tinerilor armeni Educația interculturală în societatea ieșeană - un nou proiect al tinerilor armeni16 november 2019

  Într-o lume a diversităţii, activitățile interculturale reprezintă o premisă a dezvoltării eficace a tinerilor educația jucând un rol important în construirea unei societăți mai puternice și mai creative. 

 • Vizita oficială a Prințului Radu la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan Vizita oficială a Prințului Radu la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan

  În timpul vizitei oficiale în Armenia, Prințul Radu al României a mers la Memorialul Tsitsernakaberd din Erevan pentru a omagia memoria victimelor armenocidului. Ambasadorul Republicii Armenia în România, Sergey Minasyan și ambasadorul României în Armenia, Cornel Ionescu, au fost prezenți la vizita familiei regale la complexul memorial. În semn de profund respect a fost plasată o coroană în numele familiei regale a României. Un moment emoționant a fost atuncin când Prințul Radu a pus flori la Flacăra eternă, onorând memoria victimelor ce au trecut în lumea spectrelor. 


 • Multiculturalitatea în arta cinematografică Multiculturalitatea în arta cinematografică

  Uniunea Armenilor din România Sucursala Iași vă invită la evenimentul "Multiculturalitate în arta cinematografică", miercuri, 30 octombrie 2019, începând cu orele 18.00 la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" Iași. Vă așteptăm cu drag la proiecția de film armenesc! 


 • Marketing intercultural Marketing intercultural

  Zona de marketing intercultural a devenit o provocare a timpurilor prezente fiind nevoie pe piața muncii de numeroși specialiști. Din acest considerent, expert în marketing online, Florin Barhalescu ne-a oferit o lecție despre rolul interculturalității în mediul online și modul prin care putem promova valorile tradiționale în mass media. 


 • Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii” Centenarul Uniunii Armenilor din România - Emisiunea „Iași - oraș al istoriei și culturii”

  În cadrul emisiunii „Iași - oraș al istoriei și culturii”, reprezentanța comunității armene, Ștefana Agop, a prezentat câteva aspecte cu privire la istoria celor 100 de ani de la înființarea organizației, punând accentul pe obiectivul principal acela de promovare a tradițiilor și obiceiurilor în spațiul românesc.